Kulcsár Edina és édesanyja autóbalesetet szenvedett! Részletek!

450

Kulcsár Edina az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy édesanyja végre túllépett azon a traumán, ami egy 15 évvel ezelőtti tragédia során érte.

Az egykori szépségkirálynő nagyon szeret vezetni, és most úgy tűnik, édesanyja is hamarosan volán mögé ül. Edina 6 éve kéri, hogy szerezzen jogosítványt, de egy korábbi, egészen pontosan 15 évvel ezelőtt történt súlyos autóbaleset óta anyukája fél autóba ülni. Most viszont belátta, hogy az unokája miatt nagy segítség lenne, ha ő is tudna vezetni.

“Végre megtört a jég! Legalább 6 éve könyörgök anyukámnak, hogy tegye le a jogosítványt, de hajthatatlan volt. Sajnos 15 évvel ezelőtt, egy óriási autóbalesetet szenvedtünk anyukámmal, amiben ő nagyon komoly sérüléseket szenvedett. Azóta fél az autóban (persze mellettem nem). Viszont most, hogy lett egy unokája, belátta, hogy nagy segítség tudna lenni, ha vezetne” – olvasható Edina Instagram-oldalán.

A teljes bejegyzést itt lehet megtekinteni

View this post on Instagram

Végre megtört a jég! 😃👏 Legalább 6 éve könyörgök anyukámnak, hogy tegye le a jogosítványt, de hajthatatlan volt. Sajnos 15 évvel ezelőtt, egy óriási autóbalesetet szenvedtünk anyukámmal, amiben ő nagyon komoly sérüléseket szenvedett. Azóta fél az autóban ( persze mellettem nem😌☝️) viszont most, hogy lett egy unokája, belátta, hogy nagy segítség tudna lenni ha vezetne és valahol a Pappas Auto-nak is köszönhető ez az elhatározása!🙈 Nap mint nap látja, hogy én mennyire szeretek vezetni, mint ahogy azt is, hogy a különböző extráknak köszönhetően ma már sokkal biztonságobban lehet közlekedni, úgyhogy madarat lehet velem fogatni! 👏😇 @pappasauto_hu #hirdetes #vegre #jogositvany #hasznos

A post shared by Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) on

 

HOZZÁSZÓLÁSOK