Különleges módon ünnepelték házassági évfordulójukat Vajna Timiék

  687

  A sztárpár magyar idő szerint a mai napon, augusztus 19-én ünnepli 2. házassági évfordulóját.

  Andy Vajna és Vajna Tímea lagzijára pont két évvel ezelőtt került sor Antonio Banderas Los Angeles-i villájában. Az esküvő a pálmafák árnyékában zajlott le, amelyen több Hollywood-i híresség is megfordult, mint például Arnold Schwarzenegger, Goldie Hawn vagy épp Melanie Griffith. A jó hangulatról – a márkás italok és finom ételek mellett – Edvin Marton gondoskodott.

  andy_vajna_palacsik_timea_eskuvo1

  Timit még az esküvői előkészületek közben is próbálták lebeszélni barátai, hogy ne menjen férjhez Vajnához.

  Ugyanez volt a helyzet a filmproducer esetében is. Sokan úgy gondolták, hogy a házasodni készülő pár egyáltalán nem illenek össze, így mindent megtettek szétválasztásuk érdekében. Nem hallgatva a rosszalló megjegyzésekre most boldogan ünnepelhetik 2. házassági évfordulójuk napján, amelynek természetesen a Facebookra feltöltött fotó is elmaradhatatlan része. A sztárpár – a flancolás helyett – csokitortával és azzal a kakaduval ünnepelt, amellyel Timi lepte meg 71 éves férjét születésnapján.

  – Boldogság! 2. Házassági évfordulónk és 6 éve együtt, megünnepeltük egy finom csokitortával és Tatjana a kakadu is velünk tartott – írta Timi közösségi oldalára.

  rrrr_ac3de

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK