Lady Gaga őszintén beszélt súlyos betegségéről! Részletek!

289

Lady Gaga már többször is beszélt fájdalmas betegségéről, azonban süket fülekre talált.

Lady Gaga már nem csak énekesnőként, hanem színésznőként is bevonult Hollywood történelmébe. Gaga a Bradley Cooper rendezte, Csillag születik című film remake-jében kapott főszerepet, amit a kritikusok szerint igen jól hozott.

Lady Gaga fibromyalgiaban szenved, amely egy központi idegrendszert érintő betegség, ami miatt az ember szinte folyamatos fájdalmat érez. Az orvosok magáról a betegségről és a gyógyításáról is nagyon keveset tudnak, mivel a tünetek igen sokfélék: a fájdalomtól a végtaggyengeségen át az alvászavarig bármi előfordulhat. A testi problémák mellett általában mentálisan is korlátozza az embert: a betegnek óriási erőfeszítés koncentrálni, a beszéde is lassúvá, zavarossá válhat.

Nem sokan hisznek a sztárnak…azt gondolják, csak hiszti

“Nagyon ingerült leszek azoktól az emberektől, akik nem hiszik, hogy fibromyalgia valóságos betegség. Számomra, és úgy gondolom, hogy még sokak számára az, ez a szorongás, a depresszió, a poszttraumás stressz szindróma, a trauma és a pánikbetegség körforgása, amely agyonhajszolja az idegrendszert, és idegi fájdalmat okoz” – mondta Lady Gaga nem is olyan rég betegségéről.

HOZZÁSZÓLÁSOK