Lagzi Lajcsi dögös lányának rendszeresen beszólnak bevállalós fotói miatt! Fotók!

581

Galambos Lajos 19 éves lánya egyre a közösségi média aktív tagja, azonban sokaknak ez nem igazán tetszik, de édesapja szerint semmi kivetnivaló nincs abban, amit Bogi képein látni.

A Bors számolt be arról, hogy Galambos Bogi egyre nagyobb népszerűségnek örvend az Instagramon: a 19 éves egyetemista napi szinten posztol magáról fotókat a 15 ezer fős követőtábora legnagyobb örömére.  Édesapja, Galambos Lajos nemrég arról beszélt, hogy akadnak olyanok, akiknek nem tetszik, hogy lánya milyen fotókat tölt fel, bár szerinte ezekben semmi kivetnivaló nincs.

View this post on Instagram

💛👯‍♀️🥂 I only drink Champagne on two occasions, when I am in love and when I am not. Coco Chanel

A post shared by Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) on

„Nagyon jó, bizalmas kapcsolatban vagyok a gyerekeimmel. Noha már egyikük sem kicsi, igyekszem őket szemmel tartani. Az Instagram-oldalukat azért nem szoktam ellenőrizni.” – mondta Lajcsi, aki mindig figyelmezteti csemetéjét az internet veszélyeire, de teljes mértékben megbízik benne.

View this post on Instagram

#baywatchfeeling ☀️❤️🚤

A post shared by Galambos Boglárka ® GBA (@gba.style) on

„Meg is szoktam kapni né­hány anyukától, hogy miért nem regulázom meg a kislányomat. Azt mondják, Bogi képei rossz hatással vannak az ő gyerekükre. Kérdem én: miért? Mert szép? Mert boldog? Mert bulizni jár? Na és? Fiatal, egyetemista lány, persze hogy szórakozik. Nincs abban semmi rossz.” – mondja az édesapa, aki szerint az ő bulizós képeit már „nem bírná el az internet”, míg lánya csak kulturáltan iszogat és élvezi a barátai társaságát.

„A rosszindulat mögött nyilvánvalóan féltékenység áll, de addig jó, míg van mit irigyelni tőle” – vélekedik a mulatós.

HOZZÁSZÓLÁSOK