Lagzi Lajcsi gyermekei megtagadták apjuk kérését! – Részletek

286

Galambos Lajos azt kérte a gyermekeitől, hogy ne viseljék többé a nevét.

A zenész szerint már a gyerekek megszületésekor is azon gondolkozott, hogy ne a Galambos, hanem a Grószt örököljék meg, ami a zenész eredeti család neve.

– Nem szerettem volna, ha később előnyük vagy hátrányuk származik abból, hogy az én gyermekeim. Ne Galambos Lajcsi miatt szeressék vagy gyűlöljék őket, hanem saját maguknak köszönhető sikereik vagy adott esetben hibáik miatt. Az emberekből áradó őszinte szeretet és érdeklődés azonban meggyőzött arról, hogy Galambosként éljenek –  mondta Lajcsi.

Nem akarta, hogy miatta megkülönböztessék gyermekeit

– A meghurcoltatásomat követően szó szerint kérleltem őket, hogy hagyják el a Galambos családnevet, mert épp elég nekem igazságtalanul bűnhődnöm, a gyerekeim ne szenvedjenek! Gyerekek, lehet, hogy egyszerűbb lenne az életetek a Galambos bélyeg nélkül. – mondta nekik a zenész.

Lajos még azt is elárulta, hogy sohasem felejti el, amikor elmondta Lalának, Boginak és Istvánnak a kérését. Akik persze, nem akartak új családnevet felvenni, inkább ragaszkodtak a meglévőhöz. Ez nagyon jól esett a zenésznek, és így még inkább arra törekszik, hogy tisztára mossa a nevüket.

HOZZÁSZÓLÁSOK