Legyőzte függőségeit Zac Efron

  993

  Néhány hónapja arról szóltak a hírek, hogy Zac Efron súlyos drog- és alkoholproblémákkal küzd. A hír sokkolta a fiatal sztár rajongóit, különösen, mert az is kiderült, hogy ez a helyzet már évek óta fennáll. Most azonban úgy tűnik, a sztárnak sikerült felszámolnia káros szenvedélyeit, és felhagyott az önpusztító életmóddal.

  zac efron

  Zac Efront az vette rá, hogy szakemberek segítségét kérje a leszokáshoz, hogy titka kiderült, rajongói kedvéért ugyanis hajlandó volt arra, hogy elhatározza, leszokik. A szakemberek segítségének hála úgy tűnik, a hírességnek sikerült is úrrá lennie függőségein, és mind a drogokról, mind pedig az alkoholról leszokott.

  A jó hírek azután kerültek napvilágra, hogy a sztár ellátogatott egy Lakers meccsre, nyakában pedig egy kék biléta lógott. Ezt a kék bilétát azok az alkoholisták viselhetik, akik már fél éve tiszták, így valószínűsíthető, hogy Zac Efron az elmúlt fél évben egyáltalán nem nyúlt a pohár után. Bár ez önmagában még nem garancia semmire, fél év kibírása jó jel, és valószínűsíthető, hogy ha eddig kibírta, ezután is meg tudja majd állni, hogy alkoholt igyon.

  HOZZÁSZÓLÁSOK