Lilu helyrehozza a házasságát

  769

  West Palm BeacH—Budapest — Egy roppant szexi képpel kápráztatta el hétfőn rajongóit Lilu (39): a negyedik iksz felé közelítő édesanyáról az Atlanti-óceán partján készült a parádés fotó.

  Láthatóan kirobbanó formában van, büszke lehet a csodás alakjára, akár tíz évet is letagadhatna a korából. Ennek a kinézetnek állítólag az is az oka, hogy végre helyrebillent a belső harmóniája, hiszen újra boldog a férje, László oldalán – legalábbis ezt állítja a házaspár egy neve elhallgatását kérő közeli ismerőse.

  7_o_Lilu_ferj_-RAS

  – Lilu sokat küzdött azért, hogy rendbehozza a zátonyra futott házasságot, ebben természetesen Laci is partner volt. Kezdetben a gyerek miatt adtak maguknak még egy esélyt, aztán pedig egymásért; rájöttek, hogy képtelenek egymás nélkül folytatni. Most már kijelenthető, hogy túl vannak a válságon, és újra boldogan élnek közösen – nyilatkozta lapunknak az inkognitóban maradó informátor.

  Lilu-VV

  Januárban derült ki, hogy az RTL Klub szőke műsorvezetője és a férje, László tíz éve tartó házassága zátonyra futott, mert állítólag egy harmadik fél furakodott kettejük kapcsolatába. Lilu ekkor egy közleményben reagált a pletykákra, és türelmet kért.

  11850016_133429620336926_2097068039_n

  „Tisztában vagyok vele, hogy képernyősként az emberek kíváncsiak a magánéletemre, most mégis megértést és türelmet szeretnék kérni mindenkitől, mert egyelőre magam sem tudom, hogy merre tart az életem, nem tudok újat mondani senkinek. Az egyetlen, amit biztosan tudok, hogy a kisfiam a legfontosabb számomra, rajta kívül senkinek sem szeretnék most megfelelni. Őt viszont mindenekfelett védeni szeretném, és segíteni abban, hogy ebből a számunkra elmondhatatlanul nehéz időszakból a lehető legkevesebbet érezzen.”

  1_o_lilu1-TUM

  Júniusban már írtunk arról, hogy a házaspár újra közeledik egymáshoz, újfent sok időt töltenek együtt. Úgy tűnik, sikerült nekik az, amit elterveztek, bár Lilu jelenleg éppen külföldön tartózkodik, hiszen a Keresem a családom című új műsor kapcsán folyamatosan járja a világot, egy stábbal együtt olyan embereket kutat fel, akik hosszú évek óta nem látták egymást.

  HOZZÁSZÓLÁSOK