Luxus a köbön! 3 sziget, ahol biztosan összefuthatsz 1-2 világsztárral

997

Királyi visszavonulás Mustique szigetén

Nem túlzás szuperlatívuszokban beszélni a karibi térségről, ami sokak számára még ma is a luxusnyaralás szinonimája. Végtelen napsütés garantálja a tökéletes kikapcsolódást a zsúfolt mindennapokból, a téli kiruccanáshoz a kristálytiszta tenger, a vakítóan fehér strandok és a lengedező pálmafák nyújtanak látványos díszletet.

20151031uatzas-hedonista-vakacio-a-karibitersegben

A szigetcsoport minden egyes tagjának megvan a saját karaktere, ami arra inspirálja az utazókat, hogy ebből a sokszínű világból a lehető legtöbbet megismerjék.A Grenadine-szigetekhez tartozó Mustique egy igazi érintetlen búvóhely, ahol a magánéletre helyeződik a hangsúly – a sziget tulajdonosai valójában az itt lévő ingatlanok tulajdonosai, akik így a saját szabályaik szerint kapcsolódhatnak ki. Az ideérkezők szinte biztosak lehetnek abban, hogy a nap 24 órájában nem leselkednek rájuk paparazzók, és éppen ezért Katalin hercegné és Vilmos herceg kedvenc nyaralóhelye.

20151031utazas-hedonista-vakacio-a-karibitersegben1

A Cotton House a privát sziget két szállodája közül az egyik, és maga az exkluzivitás, ám luxusvillákban sincs hiány. A királyi család állítólag már többször kibérelte a gyarmati stílusban épült Aurora villát, ami 3 hálószobával, több panorámás terasszal és egy hatalmas úszómedencével is büszkélkedhet.
Katalin hercegné nemrégiben megszerezte a nyíltvízi búvár minősítést, így férjével együtt élvezheti a merülést, és lelkes vitorlázóként rengeteg időt töltenek együtt a tengeren. Ám nem ők az egyetlen hírességek, akik szívesen pihennek a zöld pálmafákkal, gyönyörű öblökkel és sziklaszirtekkel tarkított szigeten, hisz Jennifer Lopez, Tommy Hilfiger és Hugh Grant is valósággal rajong Mustique „mezítlábas eleganciájáért.”

Olyan távoli és privát, amennyire csak lehet: Anguilla, a nap szigete

Amikor a celebek feltöltődésre vágynak, a világ legegzotikusabb strandjai, legpazarabb szállodái és legexkluzívabb szórakozóhelyei jelentik számukra a kikapcsolódás felsőfokát.Az A listás sztárok egyik kedvenc karibi üdülőhelye Anguilla, ami kevésbé lakott, mint a többi sziget, és kicsit nehezebb eljutni ide. Ellen DeGeneres és Sandra Bullock már igazi visszatérőnek számít, de Orlando Bloom, Jason Statham és Michael Jordan is megfordult már az álomszép trópusi paradicsomban. Itt nincsenek tömött szállodasorok, turistáktól hangos strandok és nyüzsgő éjszakai bárok, a helyiek pedig tiszteletben tartják a hírességek magánéletét.

20151031utazas-hedonista-vakacio-a-karibitersegben

A szigeten békés, lassú ritmusban telnek a napok, a fehér, finom homokos tengerpart ellenállhatatlan vonzerővel bír minden látogató számára. Ha itt töltöd a szabadságodat, és energikus hangulatban vagy, papagájhalak és tengeri sügérek között úszkálhatsz – a legjobb búvárhelyek Little Bay és Shoal Bay, és merülés után jól fog esni egy kellemes felfedezőtúrára a sziget egyik végéből a másikba. Anguilla rejtett gyöngyszeme Sandy Island, ezért a pálmafás oázisért tényleg érdemes hajóra szállnod, ráadásul káprázatos környezetben költhetsz el egy napsütéses grillebédet.

Ahol hedonista módra habzsolhatod az élvezeteket

Az elbűvölő Saint Barthélemy (ismertebb nevén St. Barts) a felső tízezer játszótere, különösen az ünnepek alatt, amikor a főváros, Gustavia kikötője zsúfolásig telik luxusjachtokkal.Usher, Beyoncé, Ashton Kutcher és Uma Thurman mellett Katalin hercegné húga is megfordult ezen a felkapott karibi szigeten – Pippa Middleton legutóbb idén augusztusban vakációzott itt a családjával. Bár a sztárok többsége inkább a magánhajóján vagy egy privát villában szeret ejtőzni, sokan a Le Guanahanit választják a pihenés helyszínéül, ami színes házikóival, buja kertjeivel és hangulatos éttermeivel valóban elsőrangú hely a feltöltődésre.

20151031uatzas-hedonista-vakacio-a-karibitersegben4

Jay-Z és Beyoncé szívesen időzik a Carl Gustaf Hotel teraszán, a Do Brazil nevű étterem pedig nemcsak a páratlan ízvilág, hanem a lélegzetelállító kilátás miatt is népszerű a sztárok körében. A karib térség északnyugati részén található napsütötte sziget a természeti szépség és az európai kifinomultság csábító keveréke, ahol a kristálytiszta víz és a gyönyörű strandok játsszák a főszerepet.

(forrás: life)

HOZZÁSZÓLÁSOK