Majdnem meghalt Istenes Bence!

437

Amikor már azt hitted, mindent tudsz Istenes Bencéről, akkor kiderül, hogy hiába éli kamerák előtt az életét, mégis tud meglepetést okozni.

 

Nemrégiben tért haza a Fülöp-szigetekről, ahová a Survivor forgatása végett utazott el 50 napra Istenes Bence. A műsorvezető kint ünnepelte a születésnapját, és a Story magazinnak ennek kapcsán mesélt el egy történetet

 

„Nem mindennapi körülmények között jöttem a világra, talán kisiskolás voltam, amikor anyu először mesélte el a történetet. Születésemkor elpattant egy ér az agyamban, az orvosok jó darabig tehetetlenül álltak fölöttem, ugyanis nem tudták elállítani a vérzést. Azt mondták anyunak, hogy még utoljára jöjjön be hozzám, és köszönjön el tőlem, mert nem valószínű, hogy életben maradtok. A kórházban persze mindent elkövettek, hogy ne így legyen.”

 

Istenes Bence édesanyjával már akkor közölték, hogy ha a fia életben marad is, akkor is maradandó károsodást szenvedett, készüljön fel erre is. Az orvosok végül évekig figyelemmel kísérték Bence fejlődését, és szerencsére semmi problémát nem észleltek.

 

Istenes Bence szerencsére teljesen jól van, és élvezi az élet minden percét

„Azt bizonyítja ez, hogy a reménytelennek tűnő helyzet is vehet pozitív fordulatot” –mondta a műsorvezető, aki a Storynak elmesélte, hogy mindez milyen hatással volt az életére.

HOZZÁSZÓLÁSOK