Majka lopott volna?

  1127

  Az Irigy Hónaljmirigy jelenleg a Sztárban Sztár műsorában versenyző tagja, aki azt utóbbi hétvégén nem volt a rapper kedvence, egy török dalt posztolt ki a közösségi oldalára, amelyet Majka híres slágerének, a Belehalok alapjaira énekelnek. Aztán mégis törölte a bejegyzést – írta a Bors.

  varga_gyozo-PZ_705

  „Majka: Belehalok? Végül is nem véletlenül hívják a dalszerzőt dalszerzőnek, hiszen valahonnan szerezte a dalt… az már más kérdés, hogy honnan” – posztolta a Facebookon Győző, aki bejegyzésével igencsak meglepte rajongóit.

  Senki sem értette, hogy miért tesz megjegyzést Majkára, és miért pont most, amikor közös produkcióban dolgoznak. A Mirigyes végül a lapnak azt mondta, félreértették.

  majka-PZ_705

  – Úgy kaptam ezt a török videót, viccesnek találtam. Ez egy szóvicc volt, hogy dalszerző, szerző, sima mirigyes poén. Egyszerű humor, amit ezek szerint sokan nem értettek. Jóban vagyunk Majkával, egyáltalán nem támadásnak szántam. Szerintem viccesen hangzik törökül ez a zene. Sokan félreértették, nem akartam belerúgni Majkába, és botrányt sem akartam belőle, ezért töröltem is – mondta el Győző.

  varga_gyozo-TV2_705

  Nézd meg Győző egyik produkcióját, melyet a Sztárban Sztár című vetélkedőn adott elő!

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK