Még mindig nincs túl az életveszélyen Szacsvay felesége

  588

  A Blikk szerint továbbra is válságos Szacsvay László feleségének az állapota. Az asszony a hét végén máig tisztázatlan körülmények között zuhant ki budapesti otthonuk ablakán, csaknem 15 méteres magasságból.

  9769337_85553deeb52b2920e1be9798e4466f7b_wm

  A cikk alapján a Nemzet Színészének feleségét az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet intenzív osztályán ápolják.
  „Szacsvay felesége súlyos koponya- és gerincsérüléseket szenvedett. Továbbra is életveszélyben, lélegeztetőgépen van, és számos műtét vár rá, ám a központi idegrendszere szerencsére ép, és ez mindenképp biztató” – mondta el egy neve elhallgatását kérő dolgozó.

  A lapnál közben jelentkezett egy szemtanú, aki testközelből látta, amint a mentők ellátták Klaudia asszonyt.

  „Akkor értem a helyszínre, amikor a művész úr még nem volt ott, szerintem alig egy-két perccel korábban történhetett a tragédia. A szemben lévő vendéglátó-helyiségből szaladt oda a föl­­­­­­­­­­­­­­­­­dö­n­­­ fekvő hölgyhöz egy fiatalember, és azonnal hívta a mentőket. Közben megnézte, hogy az életfunkciók működnek-e, de amíg a mentők ki nem értek, nem mozdították meg a hölgyet. Gyorsan megjött a segítség, és addigra Szacsvay úr is odaért. Legalább negyedóráig a helyszínen látták el a hölgyet, mielőtt elvitte volna a mentő” – idézte fel az illető.

  A Bors arról írt, hogy még belegondolni is szívszorító, min ment keresztül az utóbbi években Szacsvay László és felesége. Alighogy a színész felépült a rákból, az asszony lett súlyos beteg.

  HOZZÁSZÓLÁSOK