Még Vajna Tímeának is van jó tulajdonsága

  717

  Senkinek nem lehet megszabni, hogy kiről mit gondoljon, és elég valószínű, hogy léteznek olyanok, akik úgy gondolják, totálisan igazságtalan, hogy Vajnáné amellett, hogy egy gyémántpalotába jár dolgozni, még képes volt egy saját castingcéget is alapítani, miközben még szépségkirálynője dolgait is ő egyengeti. Például vesz neki cipőt.
  Lehet utálni, lehet kételkedni benne, mindenki gondolhat róla bármit, ez egy szabad ország. De a sok gonoszkodás mellett azért néha érdemes figyelembe venni azt is, hogy Vajnánénak azért van egy jó tulajdonsága.

  Szereti a macskákat.
  Jó, persze ez megint egy baromi megosztó dolog, de attól még, hogy néhányan teljesen érthetetlen módon nem bírják a macskákat, Vajna Tímea macskabuzisága azért inkább a jó tulajdonságok közé tartozik.

  Úgyhogy Nézzen meg most néhány képet, ami talán segít megkedvelni Vajnánét

  Két macskája is van, Chanel (Igen, Chanel. Problem?!) és Szimba:

  Chanel az a típusú macska, akinek arcán ott az egész világ fájdalma:

  Ellenben a másikkal, aki meg inkább egy csajozógépnek néz ki:

  Ha valamiért még mindig nem tartaná szimpatikusnak Vajnánét, talán segít, hogy a telefontokja is egészen kedvesen gyermeteg. És persze macskás:

  De komolyan, nem jobb, mintha gyémántokkal lenne kirakva?! Naugye…

  Szóval szereti a macskákat. Még akkor is, ha azok látszólag nem feltétlenül kedvelik őt:(

  Viszont ha ön még ezek után is inkább azt érzi, hogy szívesebben fordítana hátat Vajna Tímeának, méghozzá legalább olyan klasszikus macskaundorral, mint Chanel ezen a fenti képen, vagyis még mindig menthetetlenül utálja őt, akkor sajnos ön tényleg menthetetlen.

  Mert macskákkal mindig minden jobb. Még Vajna Tímea is.

  (forrás: velvet)

  HOZZÁSZÓLÁSOK