Megdöbbentő: Kökény Attilát egy férfival csókolózva kapták lencsevégre

554

A felvételen, amit a privát Facebook- oldalára vasárnap hajnalban töltöttek fel valaki, Attila egy másik férfival csókolózik. Valószínűleg idővel úgy ítélték meg, hogy ez a fotó túlmegy egy határon, mert néhány óra múlva eltűnt az énekes oldaláról.

– Nem Attila tette fel, hanem az egyik ismerőse. Talán a képen szereplő másik férfi. A fotó mindenesetre gyorsan eltűnt. Néhányan a kommentek közt viccesen felvetették, hogy Attila átállt a „másik” csapatba – mondta a Borsnak egy névtelen informátor. Mi tagadás, tényleg nem megszokott egy ilyen szituáció. A Bors telefonon érdeklődött Kökény Attilánál.

46258

– Én nem láttam, csak szóltak, hogy fent volt a kép, aztán lekerült. Átaludtam az egész vasárnapot, semmit nem tudok arról, hogyan történt – mondta az énekes, aki elismerte: valóban ő látható a fotón, és mesélt a körülményekről is.

– A hét végén volt a fiam születésnapja, amit egy bárban ünnepeltünk, ott buliztunk többen. A képen az unokaöcsém, Norbert látható, akivel megörültünk egymásnak. Húsz évvel fiatalabb, előttem nőtt fel, és bármilyen meglepő, nálunk teljesen természetes, hogy csókkal köszöntjük a hozzánk nagyon közelállókat.

(forrás: borsonline)

HOZZÁSZÓLÁSOK