Meglepő fordulat Lajcsi ügyében! Megnevezte a bűnösöket a bíróságon!

357

Újabb tárgyalási naphoz érkezett Galambos Lajos áramlopási pere, ahol meglepő dolgok hangzottak el. Lajcsi vallomását a bíró ismertette több mint 90 percen át, ám az igazi meglepetés akkot jött amikor a zenész megnevezett egy románai vállalkozót…

“2013. évben a tatai brigádot bíztam meg több munkával, egy F. Imre nevű romániai vállalkozó vezetésével. Egy rönkházban szállásoltam el őket, és én nem felügyeltem azt, hogy mit csináltak és hogy hogyan. Később elszámolási vitám alakult ki velük, magasabb összeget kértek, mint a megállapodásunk, többek között egy kazánt is el akartak velem számolni, én pedig megtudtam, hogy az általam Tatán bérelt és albérletbe adott ingatlanok valamelyikéből eltűnt egy ugyanilyen készülék, és azt újra el akarták adni nekem.” – idézi a vallomás a Ripost.

Nem a zenész tudásától volt hangos az utóbbi időkben a sajtó

“Azt nem sejtettem, hogy nem csak a gázkazánt lopták el, és azt akarták eladni nekem, hanem még a gázvezetéket is megfúrhatták. Sajnos az kiderült, hogy a fűtőberendezést arra használták, hogy az egyik szobában naposcsibét és kacsát neveljenek. Ehhez kellett nekik az állandó magas hőmérsékletet. Végül több kárt okoztak nekem, mint hasznot, mivel az épületet is lelakták” – hangzott Lajcsi érvelése, melyben kisebb részben a víz lopásával is ugyanezt a brigádot gyanúsítja.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK