Mel Gibson hatalmas balhéba került! Részletek!

302

Mel Gibson is a nézőtéren volt McGregor és Nurmagomedov emlékzetes meccsén, ám nagyon úgy néz ki, hogy jobban tette volna, ha inkább kihagyja.

Az UFC történetének talán legbotrányosabb harcává kerekedett a két klasszis összecsapása, ám nagyon úgy fest, hogy a nézőtéren lévő között is volt, aki tilosban járt. Többek között Mel Gibson is, akinek jelenése lett volna egy bírósági tárgyaláson, ám ő azt mondta, hogy idén már nem fog az országban tartózkodni, így nem tud elmenni.

A színészként, illetve producerként és rendezőként is aktív Gibson és a Voltage Pictures egy film – a Professon and The Madman – miatt állnak perben egymással. – írja az Origo. A Voltage most azért tesz jogi lépéseket a sztár ellen, mert úgy gondolják, hogy szándékosan nem akar megjelenni a tárgyalásokon. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a tárgyalás ideje alatt igenis az országban tartózkodott, csak éppen az UFC meccs mellett tette le a voksát.

A filmet egyébként pont a felek közt fennálló viszály miatt nem mutatták be, pedig a téma elég izgalmasnak tűnik, ugyanis a sztori Simon Winchester író The Surgeon of Crowthorne című könyvén alapul és az Oxford andol szótár elkészüléséről szól. Ráadásul olyan színészek játszanak benne, mint Seann Penn, Steve Coogan vagy Natalie Dormer.

HOZZÁSZÓLÁSOK