Mi történt Árpa Attilával? Részletek!

363

Szívtipró bankvezérként tűnik fel a TV2 képernyőjén Árpa Attila.

 sármos színész a csáberejét veti be, hogy a Korhatáros szerelem második évadában Kovács Tamás (23) és Kamarás Iván (45) mellett elcsavarja a fejét a főhősnőnek, a Kovács Patrícia (40) által alakított Eszternek.

Hogy érezte magát Endre szerepében?

– Élvezet volt eljátszani, pedig nem ez volt életem legnagyobb alakítása. Kicsit olyan volt, mintha önmagam paródiáját adtam volna. Endre amolyan hősszerelmes, elég tenyérbemászó alak, de ha mondjuk öltönyös-nyakkendős bankigazgatóként dolgoznék, még az is lehet, hogy hozzá hasonló lennék.

A való életben csábított már el nőt a párjától?

– Amikor megismertem a volt feleségemet, még volt egy külföldi párja. Ám, ha nem panaszolja el, hogy boldogtalan, biztosan nem lesz köztünk kapcsolat, de már a szakítás határán állt. Olyan, hogy szándékosan elcsábítottam volna valakit, nem volt. Szerintem, ha valakinek kellek, akkor Ryan Goslingot is otthagyná értem, de ha nem, a kétszáz kilós kőműves mellett is ottmarad.

Megvolt a kémia önök között Kovács Patríciával?

– Szerintem nem kérdés, hogy Eszternek kit kellene választania a riválisok közül! A viccet félretéve, az élet úgy hozta, hogy mi ketten soha nem randiztunk vagy flörtöltünk a magánéletben, így a kémiát, ami a képernyőn látszik, el kellett játszanunk.

HOZZÁSZÓLÁSOK