Mihalik Enikő vívódása: örökbe szeretne fogadni, de a párja másként gondolja

283

Budapest — Egyenesen New Yorkból repült haza Mihalik Enikő , hogy részt vehessen az UNICEF magyarországi sajtótájékoztatóján a Gundel étteremben. A világhírű modell szívén viseli a gyerekek sorsát, s a Blikknek elárulta, már időszerűnek érzi a családalapítást.

– 31 éves vagyok, és sokszor eszembe jut ez a téma, de sokat vívódom. Nagyon szeretnék édesanya lenni, de egyre erősödik bennem az érzés, hogy a szeretetemet megosszam egy olyan gyermekkel, akinek nem adatott meg, hogy családban nőjön fel. Szeretnék örökbe fogadni – osztotta meg a Blikkel terveit a modell, amit persze, a párjával is meg kell beszélnie.

A kutya mellé szeretne már gyermeket is a modell

– Ő nagyon szeretne saját babát, s természetesen nekem is vágyam, hogy átéljem az anyaság minden szépségét, ezért most egyezkedem vele abban, hogy vállaljunk egy saját gyermeket, aztán pedig örökbefogadás útján bővítsük tovább a családot. Annyi nehéz sorsú pici van, önzőségnek tartanám, ha nem segítenék rajtuk – magyarázta Enikő, aki az UNICEF avatott bajnokaként szeretne példát mutatni és önbizalmat adni a jövő generációjának. A szervezet Bajnok programjához csupa olyan – a maga területén sikeres – ember csatlakozott, aki szeretne visszaadni a társadalomnak.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK