Milliókról mond le Vastag Csaba a rajongói miatt!

  542

  Jövőre kevesebbet visz majd haza – ráadásul még komoly pénzeket is fektet produkciójába az énekes. Célja: a közönség minél többet kaphasson belőle.

  Vastag Csaba úgy döntött, a félórás félplayback fellépések ugyan jövedelmezőek, de a közönség többet érdemel. Önként mond hát le a milliókról, hogy minőségi produkciót nyújthasson. Azaz: vége a hakniknak – nyilatkozta a Blikknek.

  koncert-20130904-1052-vastag-csaba

  “Egy haknin lemegy a félóra, aztán már rohanok tovább a következőre. Az élő zenés bulikon van idő utána is dedikálni, foglalkozni a rajongókkal. Emellett a színházi feladatok, mint a Grease és a Játékkészítő, valamint a zenekari próbák sok időt vesznek el, így valamiből vissza kellett venni. Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk a csapatommal, hogy vége a hakniknak! Igen, ez azzal jár, hogy eleinte kevesebb lehet a bevételem… Sőt úgy döntöttem, a saját pénzemből be is fektetek a produkcióba, hiszen enélkül nem lehet minőségi koncertet csinálni. Persze ezzel a fellépés ára is több lesz, és ritkábban látnak majd, hiszen kevesebb lesz a koncertem, de hiszem, hogy ez az egyetlen járható út” – mesélte.

  HOZZÁSZÓLÁSOK