Nem poénkodhatja szét a Got Talentet Sebestyén Balázs

  695

  Sebestyén Balázs a hétfő reggeli Morning Show-ban azt ecsetelte, hogy szívesen szétbombázná a Got Talent szombat esti élő adásait, ha tehetné, de sajnos meg van kötve a keze.

  „Próbálok belevinni némi fűszert, de a többiek elég komolyan gondolják, és nem engedik, hogy széttrollkodjam”– magyarázta műsorvezetőtársainak a Class FM ébresztő show-jában.

  Tény, a hétvégi adásban láthattuk némelyik produkció alatt látványosan unatkozni a őt – érthető is, hogy bedobná saját magát, hogy érdekesebbé tegye a műsort – mégis kissé meglepően hangzott mindez Balázs szájából. Hiszen az eddigi adásokban jól hozta a formáját, ami a poénkodást és a produkciók fricskázását illeti. A Bors kíváncsi volt, hol húzták meg maguknak a határt Balázsék trollkodásban.

  118815

  – A Got Talent formátumának egyik jellemzője, hogy a műsorvezetők saját poénokkal kötik össze a műsorszámokat, de végig figyelembe veszik azt, hogy ez egy klasszikus műsorvezetői szerep, és ez a show nem róluk szól. Nálunk is tudatos műsorvezetői döntés volt, hogy nem lépünk át egy határt, itt nem arról van szó, hogy mit lehet vagy mit nem, a fókuszban a versenyzők és a tehetségek vannak, nem mi. A mélyebb önmegvalósításra és a többi poénra Dombinak ott a Showder Klub, nekem pedig a Gyertek át szombat este! – magyarázta Sebestyén Balázs, akivel azonos véleményen van a műsor kreatív producere is.

  – Balázs semmiben nincs korlátozva, azt mond vagy tesz, amit akar, semmit sem tiltunk neki. Sőt mi is azt szeretjük, ha Balázs elemében van, ugyanis tőle is nagyban függ, hogy mennyire lesz szórakoztató a műsor. Sok poént mond, gyorsan reagál, én maximálisan elégedett va­gyok a munkájával – szögezte le Schiwert-Takács László, hozzátéve, hogy vannak olyan kötelező elemei is a műsornak, ami miatt kevesebb lehetőség van a poénkodásra.

  – Balázs kijelentése inkább arra vonatkozhat, hogy míg például a Gyertek át szombat este! című produkcióban sokkal szabadabban mozoghat, hiszen ezek felvételről mennek, itt az élő adás miatt vannak bizonyos kötöttségek. Pontos üzemmenet van, alkalmazkodnunk kell a reklámidőhöz, és mivel ez egy szavazós műsor, muszáj elmondani a versenyzők SMS- és telefonos kódját is – zárta a producer.

   (forrás: borsonline)

  HOZZÁSZÓLÁSOK