Ördög Nóra sírva fakadt Medveczky Ilona miatt

  5701

  Amikor Friderikusz Sándor megtudta, hogy Medveczky Ilona összeveszett valamiért Ördög Nórával, felhívta múlt heti vendégét, és megpróbálta megoldani a két nő problémáját.

  Friderikusz Sándor ezúttal is olyan dolgokat szed ki vendégéből, amiket nem sokan tudtak, sőt, kolléganője eddig nem ismert arcát is megmutatja a nézőknek.

  Elsírta magát Ördög Nóra
  A műsor beharangozójában éppen koccintanak Friderikusz Sándorral, aki megjegyzi: Medveczky Ilonától, előző heti vendégétől tanulta, hogy a poharak összeérintésekor hosszan kell a másik szemébe nézni.

  Ördög Nóra erre elárulja, hogy a művésznő őt sajnos nem kedveli, amit nagyon fájlal. Medveczky Ilona az, aki összeveszett vele, a 33 éves tévés nagyra tartja a dívát.

  Fridi erre közli, hogy akkor bekapcsolják telefonon a 74 éves sztárt, akit pár pillanat múlva már üdvözöl is a vonalban: “Csókolom, Ilona. Ahogy a múlt héten magával voltam, most itt van Ördög Nóra”.

  – Ez nekem is meglepetés, Ilona, üdvözlöm – köszönti Ördög Nóra elcsukló hangon, miközben egy könnycsepp is legördül az arcán. Szemmel láthatóan váratlanul érte a helyzet, amitől kissé pánikba is esett.

  HOZZÁSZÓLÁSOK