Pataky Attila egy UFO mágnes! Már nyaralás közben is megtalálták! Részletek!

350

Pataky Attila állítja: még nyaralása közben is követik a földönkívüliek. Éppen egy nagyon hosszú turné után utaztak el Ciprusra kipihenni a fáradalmaikat.

Pataky Attila és kedvese éppen kellemes pihenésüket töltötték Cipruson, de a zenész állítása szerint még ott is rájuk találtak a földönkívüliek. Az Edda frontembere a Tv2 műsorában, a Mokkában beszélt különleges utazásukról.

A pár nagyon régen utazott el utoljára kettesben, munka mellett a legtöbbször csoportosan tudtak csak elmenni nyaralni, így már igazán rájuk fért egy romantikus kikapcsolódás.

Egy nagyon gyönyörű csillagos estén éppen a teraszon pihentek szerelmével, amikor is megpillantotta az égen a különös jelenséget.

 

Pataky Attilát imádják az UFO-k. Még nyaralni is elmentek vele, egy hetet sem bírnak nélküle…..

 

– A hit templomba való, ez nem hit kérdése. Ez információ és érdeklődés kérdése. Ha az ember felmegy a netre, olyan információtömeg éri, az elmúlt 60-80 évben annyi hír szivárgott át a lezárt aktákon, hogy ez nem téma. Ugyanúgy, mint hogy a Föld már nem korong alakú, hanem gömbölyű – mondta az Edda frontembere.

Felesége azt gondolja, hogy szerint nagy butaság lenne azt hinni vagy gondolni, hogy csak az emberiség van a földön. És mindegy, hogy hol vannak, Attila bevonzza a földönkívülieket.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK