Puzsér meglepő bejelentése! Polgármester akar lenni! Itt a programja

578

Autómentes belvárost, élhetőbb Budapestet szeretne Puzsér Róbert, aki bejelentette: függetlenként indul a főpolgármesteri posztért.

A Hír TV-ben korábban műsort vezető Puzsér Róbert is bejelentette, hogy pályázik a városvezetői posztra.

Független jelöltként akar indulni a választáson, nem lesz egyik párt jelöltje sem, de számít minden párt támogatására – írta az Indexhez eljuttatott közleményében.

„Tarlós István jó eséllyel 2019-ben is győz majd, én azonban nem a személyét és nem a politikai pártját kívánom kihívni. Megpróbálom meggyőzni a budapestieket, hogy szavazzanak egy élhető és zöld Budapest víziójára” – vázolta a programját röviden Puzsér.

Élhetőbb, zöld Budapestet szeretne

„Egy olyan nagyvárost képzelek el, amely nem az autók, hanem az emberek otthona, nem a polgárháború újabb színpada, hanem egy a mainál jobb minőségű élet tere. Azért hívom ki Tarlós Istvánt, mert Budapest az otthonom – az ember pedig igényes az otthonára.”

Puzsér támogatását több párt is megfontolásra érdemesnek tartja: az MSZP-s Molnár Zsolt arról beszélt, hogy egy előválasztáson Puzsért szívesen támogatnák. Az LMP-s Ungár Péter szerint elfogadható a „Sétáló Budapest” koncepció, amit majd megvitatnak párton belül.

HOZZÁSZÓLÁSOK