Rendesen kigyúrta magát a Sztárban sztár nagyszájú zsűrije

931

Minden túlzás nélkül a kétszeresére dagasztotta izmait Majka szűk négy hónap alatt. A rapper mindezt sok edzéssel és sportolással érte el, rendszeresen bokszol és futballozik.

– Nagyon régóta kesztyűzöm, nincs ebben újdonság, bár igaz, kihagytam egy kis időt. Focizni szoktam még sokat, de most lesérültem, úgyhogy kényszerpihenőn vagyok, lábszárvédőt hordok – magyarázta Majka.

Igaz, nem gyakran látjuk félmeztelenül zsűrizés vagy műsorvezetés közben, de az ing is jobban feszült volna a bicepszén, ha legutóbbi műsora, a Sztárban sztár alatt is ilyen jó formában van. Majka ezt máshogy látja.

119643

– Nem szeretem magam mutogatni, szerintem nem nézek ki másképp, mint korábban. Szoktam gyúrni is, hogy az izmaimat növeljem, a boksz és a foci pedig abszolút a sport szeretete miatt van jelen a hétköznapjaimban – tette hozzá, és azt is elmondta a Bors kérdésére, a konditeremben azért izzasztja magát, hogy jól nézzen ki.

– Szeretnék ma­gamnak is tetszeni, de leginkább mindenkinek. Ráadásul Hajni miatt sem hagyhatom el ma­gam. Ha éppen nem gömbölyödik a po­cakja, neki is kockás a hasa – mondta mosolyogva.

– Jól vagyunk, köszönjük, a baba és a mama is. A pici szépen fejlődik, az anyuka pedig gömbölyödik annak rendje és módja szerint. Marián nagyon várja már a kistesót. Tudja, érti, hogy miről van szó, úgyhogy csodás időszak előtt állunk – tette hozzá a boldog apuka.

48093

(forrás: borsonline)

HOZZÁSZÓLÁSOK