Sebestyén Balázs durván kigúnyolta Kiszel Tündét

  647

  Hétfő reggel Vastag Csaba Gloden Globe-on készített fotóitól volt hangos a magyar sajtó. De még a Morning Show témái közé is bekerült a Sylvester Stallonéval közös szelfije kapcsán. Sebestyén Balázsék innen egy huszárvágással át is kötöttek Kiszel Tündére, aki a 90′-es évek derekán közel került az amerikai színészhez.

  Úgy hírlik, hogy ő tényleg csapást vágott a Mangrove mocsárba. Hát… négy bozótvágó kést fentek meg közben köszörűvel. Mindenesetre állítólag odaért

  – fogalmazta meg cinikusan a gondolatait Balázs Sly és Tünci románca kapcsán. De műsorvezető társai sem hagyták szó nélkül a sztorit: Vadon Jani például azzal viccelődött, hogy damilos fűkasza kellett Stallonénak, mielőtt belecsaptak a jóba a naptárdívával.

  620x0

  Megkérdeztük Tünde véleményét a műsorban elhangzott poénokról. Szerinte szép gesztus volt Balázséktól, hogy a világsztár kapcsán még mindig ő ugrik be nekik. Főleg azért, mert nemcsak összemelegedett a Rambo-filmek színészével, hanem egy komoly interjút is készített vele.

  Nem szeretnék sárdobálást. Úgy gondolom, hogy az én népszerűségem által szeretné Balázs a hallgatottságot növelni. Lehet, hogy mondott bántó dolgokat, de ez csakis őt minősíti. Én nem fogok lesüllyedni az ő szintjére

  – fakadt ki a -nak Kiszel Tünde a Morning Show mocskolódása kapcsán.

  A Morning Show hétfő reggeli adását itt lehet meghallgatni, az ominózus rész pedig 1 óra 39 percnél kezdődik.

  HOZZÁSZÓLÁSOK