Sebestyén Balázs érzelmeit csak a gyermekei voltak képesek befolyásolni! Kibékült édesapjával!

  659

  Hosszú évekig nem volt beszélő viszonyban az édesapjával, aki gyerekkorában hátat fordított neki, hatalmas csalódást okozva ezzel a fiának.

  Sebestyén Balázs azonban úgy döntött, nem akar örökké fájdalommal és sértődöttséggel a szívében élni, és kibékült az édesapjával, hogy kisfiai megismerhessék a nagypapájukat! Magyarország egyik legnépszerűbb műsorvezetője, milliók hallgatják, nézik naponta, ritkán nyilatkozik, most mégis őszintén beszélt a magánéletéről.

  1

  “Úgy éreztem, le kell tennem ezt a terhet, hiszen csak megbetegít. Nem cipelhetem egy életen át és nincs jogom cipeltetni vele sem! Ráadásul nem vehetem el azt a lehetőséget a fiaimtól, hogy megismerjék a nagyapjukat. Hiszem, hogy az életben nem véletlenül kapunk bizonyos feladatokat, amelyeket meg kell oldanunk, különben afféle karmaként hordozzuk generációról generációra, míg valaki meg nem oldja! Ráadásul szerettem volna, ha az apám megismerhetné az unokáját, játszanának együtt, jóban lennének, ettől sem őt, sem Benit nem foszthatom meg, csupán a múltbeli dolgok miatt! Azt hiszem életünk egyik legfontosabb tanulnivalója nem más, minthogy megtanuljunk megbocsátani” – mondja.

  HOZZÁSZÓLÁSOK