Sebestyén Balázs jótékonyságból lesz kopasz! Vajon mi vitte erre rá?

  1068

  Karácsonyra megszabadul a hajától Sebestyén Balázs – legalábbis ezt ígérte hetfő reggel a Morning Show-ban Rákóczi Ferinek.

  A mû­sorvezető felajánlásával a dohányzásról szeretné leszoktatni kollégáját.

  115356

  – Most megfogadom, ha de­cember 22-ig, az idei utolsó adásunkig nem gyújtasz rá egyetlen szál cigire sem, kopaszra nyíratom magam – jelentette ki Ba­lázs, aki talán maga sem gondolt bele abba, mekkora sú­lya van a szavainak. Az adás folyamán ugyanis felesége, Viki is figyelmeztette, hogy ne merje megtenni, édesanyja pedig üzenetet küldött, hogy nem túl okos döntés a kopaszra váltás.

  Balázs azonban hős férfi módjára tartja a szavát, igaz, titkon reménykedik barátja függőségében. – Ismerem már Ferit, ké­pes csak azért nem rágyújtani, hogy engem kopaszon láthasson. Ha ezzel tudom motiválni, akkor hajrá! Bár azért titokban valahol remélem, hogy ka­rácsonyig elpattint egy szálat – nyilatkozta lapunknak Balázs.

  Más technikával világítják meg

  Vajon mit szól az imázsváltás lehetőségéhez Balázs kenyéradója, az RTL Klub? – Biztosak vagyunk abban, hogy Balázs műsorvezetői képességeit egyáltalán nem befolyásolja a haja hossza. Így ez a változás, ha lesz, szerintünk nem érinti a televíziós munkáit, a műsorok technikai stábját viszont már annál inkább, a világosítóknak ugyanis ebben az esetben nagyobb odafigyeléssel kell megvilágítaniuk Balázs tar fejét – nyilatkozta Pécsi Norbert, a csatorna sajtókapcsolati vezetôje.

  HOZZÁSZÓLÁSOK