Sebestyén Balázst hatalmas gázsival tartaná meg a TV2

  566

  Az RTL Klub állítólag azért adta a lehetőséget a műsorvezetőnek, hogy ne igazoljon át a TV2-höz, ahogy arról néhány héttel ezelőtt szó volt – írta a Bors.

  A show-t eddig Kovács Kristóf, a Showder Klub és az Esti Showder, az Activity Show, a Szulák Andrea Show és a Nagy Fogyás producerének cége jegyezte. Ám Kovács szerepét Sebestyén Ba­lázs veszi át, aki így egy személyben lesz műsorvezető és gyártó. A csatorna ezzel a kedvező döntéssel akarta megakadályozni, hogy a műsorvezetőt jó pénzért elcsábítsa a TV2. A korábban írtunk arról, hogy Sebestyén Balázst a konkurencia szerette volna átigazolni, ám úgy tűnik, volt az a pénz, amiért Balázs maradt a csatornánál. Ugyan eddig is kiemelt gázsit kapott az RTL-től, azzal viszont, hogy maga is gyártja a műsort, sokkal többet kereshet.

  40a43de843f87734e83adb3b4262e89f

  – Mi gyártjuk a műsort, igaz, rövid távú szerződésem van, a jogok pedig az RTL Klubnál vannak, így bármi előfordulhat – mondta a producer, aki azonban azonnal rávilágított, semmilyen meglepetésről nem lehet szó.

  – A csatornának anno volt egy nagyobb kapacitáshiánya, és megkértek engem, segítsek beindítani a produkciót. Ehhez a mű­sorhoz nekem volt tizenöt éves tapasztalatom, talán ezért is eshetett rám a választás akkor – mondta Kovács Kristóf.

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK