Szabó Zsófi keményen kiosztotta Majkát

  793
  Szabo Zsófi

  Szabó Zsófi és édesanyja arról meséltek a napokban egy interjúban, hogy milyen konfliktus volt köztük a műsorvezető férjének roma származása miatt. Mint mesélték, az anya nem örült annak, hogy cigány férfi kerül a családjukba, és bár már elfogadta a helyzetet, aggódik félvér unokái miatt.

   

  Szabó Zsófi

  Nem kellett sokat várni a válaszra, az RTL Klub műsor vezetője hosszú posztban osztotta ki Majkát, és azt is hangsúlyozta, nem érti miért alkot róla véleményt nyilvánosan már másodszor a rapper, mikor nem is ismeri.

  “Ma Magyarországon nincs elfogadás! Tapasztalom!

  És lásd: az Édesanyám és én pont emiatt vállaltuk fel ezt az interjút! Legnagyobb bánatomra, ő is azok közé az emberek közé tartozott (hála istennek múlt időben), akik persze nem bántják a cigányokat, meg semmi bajuk velük, na de a családba már ne jöjjenek.

  A SZERELEMÉRT KÜZDÖK, AZ ELFOGADÁSÉRT.

  Az édesanyám pedig kétéves tapasztalatát illetően nyilatkozta azt: félti az unokáit a leendő megkülönböztetéstől. Ez így érthető? Értened kellene. Sok cigány barátod van. Nem meséltek soha olyan történeteket, amikor a megkülönböztetéssel találkoztak?”

   

  “Ne haragudj a kirohanásomért, én nem téged és azokat akartam bántani, aki kommenteltek a posztod alá, hanem egyszerűen csak szívbemarkoló, hogy még jót sem tehet az ember.

  Hiába felvállaltuk a történetünk Édesanyámmal, ez is csak rosszat szült. Remélem, ezeken a sorokon páran most elgondolkoznak” – írta.

  HOZZÁSZÓLÁSOK