Szinetár Dóra: Bereczki a hátamon kapaszkodott fel

  1725

  Nagyot robbant három éve Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán szakításának híre, ami szerint az ország álompárjaként emlegetett színész-énekes duó beadta a válási papírokat. Szinetár időközben harmadszor is megházasodott, hozzáment Makranczi Zalánhoz, míg volt férje szingliként habzsolja az életet – írja a Bors.

  20150928bereczki-zoltan-szinetar-dora3

  Azóta sem beszéltek sehol a szakításuk valódi okáról, mindketten kölcsönös tisztelettel nyilatkoznak egymásról. Ezért is meglepő, hogy most Szinetár megtörte a csendet, és elárulta, miért váltak el. A napilap azt írja, meggyőződése, csak azért tartottak ki egymás mellett olyan sokáig, mert amikor magánéletük éppen válságba került, akkor a színpadon mindig újra egymásra találtak. Ennek ellenére többet álltak harcban egymással, mint békében.

  A lap az ATV-n péntek este adásba kerülő Nő háromszor című műsorból idéz, ahol állítólag a műsorvezetőket is meglepték Szinetár szavai.

  Büszke vagyok rá, hogy az a főiskolás fiú, akit megismertem, mellettem nőtte ki magát Bereczki Zoltánná – ecsetelte a színésznő. S azzal is tisztában voltam, hogy ehhez elsősorban a szép pasztell hátteret biztosíthattam.”

  Ezt követően Bereczki Zoltánnak is feltették a kérdést, mit szól ahhoz, hogy a volt felesége szerint azért váltak el, mert miután felkapaszkodott a hátán, már nem volt rá szüksége.

  Köszönöm a lehetőséget, de nem szeretném kommentálni, méltatlannak tartom – fűzte hozzá.

  Azóta a művésznő nyilvános Facebook oldalán kommentálta a híreszteléseket:

  (forrás: life)

  HOZZÁSZÓLÁSOK