Szorcsik H. Viki meztelenül lovagol Stohl Andráson

1770

Ahogy arról már beszámoltunk, az esti epizódban Szorcsik H. Vikivel (23) szinte már pornót forgattak, a színésznő teljesen pucéran lovagolt a Sáfár Bálintot alakító színészen, aki profizmusának köszönhetően minden alkalommal megpróbálja könnyebbé tenni partnere számára az egyébként kellemetlen szexjeleneteket.

f312d641ccff147d073c54b71dce34f7

– Azt kell mondjam közel fél év forgatás után, hogy a szexjelenetek a legnehezebbek, mert valahol mindenki számára egy picit kínos ez az egész helyzet – kezdte a sorozat rendezője, Kovács Dániel Richárd.

– Nem egy normális dolog, hogy két ember egymásnak esik az ágyon miközben körülöttük van 40 ember, be vannak világítva, ki vannak sminkelve és mindenre oda kell figyelniük. Stohl András rengeteget segített ezekben a jelenetekben mert egész egyszerűen ő egy olyan plusz jó hangulatot tud bevinni a forgatásba, hogy még a legbefeszültebb színésznő is igazából azzal küzd, hogy röhögő görcsöt kap közben – mondta Kovács Dániel Richárd a sorozatot bemutató werkfilmben.Korábban Stohl a Blikknek elárulta: semmi öröm nincs egy ilyen jelenet forgatásában, sőt a nők számára kifejezetten kellemetlen tud lenni, ezért mindig azon van, hogy oldja a helyzetet.

Persze az sem véletlen, hogy a csajozógép, Sáfár Bálint szerepét pont ő kapta, bevallása szerint is rengeteg a hasonlóság a megformált karakter és az ő élete között.

Hamarosan indul az RTL Klub vadonatúj, Válótársak című filmsorozata. Stohl András színész

– Nyilván vannak hasonló szituációk az én életemben is, egyfelől mer 48 éves vagyok és már sok mindent megéltem, nekem is fölborult egy házasságom, én is elváltam, azóta is nyögöm, hogy egy családot szét kellett romboljak a saját hibámból. Tehát itt is az volt a helyzet mint nálunk, hogy egyszer csak betelt a pohár. Nyilván nem véletlenül nem rám osztották Scherer Pepe figuráját. Még Kaszás Attila mondta nekem, hogy ha jól van kiosztva egy szerep, valaki szerep-azonos, akkor az 80 százalékos siker, ott már olyan nagyon sokat nem kell tenni – árulta el Stohl András a Válótársak werkfilmjében.

(forrás: blikk)

HOZZÁSZÓLÁSOK