Szorcsik H. Viktória kálváriája a gyerekeiért még mindig nem ért véget!

  592

  A Blikk szerint Szorcsik H. Viktória ötéves párkapcsolata végleg tönkrement, de a színésznő lelkiekben ezen már túltette magát.

  Három hete azonban egyfolytában sír, ugyanis exe egy láthatás után nem adta vissza gyerekeiket, Andrist és Zarát.

  A Jóban Rosszban egykori színésznője korábban többször is átköltözött édesanyjához, de a gyerekek miatt mindig visszament a férfihoz. Tavaly nyárra viszont odáig fajult a helyzet, hogy már csak a rendőrök segítségével kapta vissza Andrist. Viki ennek ellenére csak nemrég döntött úgy, hogy végérvényesen elhagyja a párját.

  9811013_d51350426315a460b6268ee74d9aea34_wm

  „Nővéremhez mentem a gyerekekkel, a volt párom pedig közben a húgával, a sógorával és az anyukájával beköltözött a nevemen lévő önkormányzati lakásomba. Ezt is eltűrtem, mert próbáltam normális mederben tartani a kapcsolatot. A testvéreimmel apa nélkül nőttünk fel, nem akartam ilyen sorsot a gyerekeimnek. Három hete három napra odaadtam a gyerekeket láthatásra az apjuknak, azóta nem találkoztam velük” – sírta el magát Szorcsik H. Viktória. Mivel a férfi közölte, hogy esze ágában sincs visszaadni a kicsiket, a bíróságon indított gyermekelhelyezési pert.
  A lapnak volt párja is megszólalt, de ő teljesen mást mondott.

  „Nem vettem el a kicsiket Vikitől. A helyzet az, hogy ti­­ze­­di­ke körül a volt élet­tár­sam a gyerekeinket a nővérénél hagyta, majd eltűnt. Jó néhány üzene­tet küldtem neki, hogy jöjjön meglátogatni a kicsiket, de még erre sem hajlandó – állította az apa.

  HOZZÁSZÓLÁSOK