Sztárok, akik szó szerint mindent megmutattak magukból a Grammy-gálán!

  738

  Lady Gaga és Taylor Swift bugyiban érkezett, és ezt nem is szégyellte megmutatni, többen azonban még alsóneműt sem húztak a zeneipar legjelentősebb eseményére. A legtöbb szem Ciaráraszegeződött a vörös szőnyegen: az énekesnő ugyanis nem csak Grammy-jelölés, de gyakorlatilag ruha nélkül érkezett a díjátadóra. Szerencsére semmi Marilyn Monroe-s fuvallat nem jött, mert akkor fotósok tucatjai láthatták volna anyaszült meztelenül a texasi sztárt, aki ezzel a húzással garantáltan beírta magát a Grammy-történelembe – vagy legalábbis biztosította, hogy néhány napig róla szóljon minden.

  Ciara mellett Manika is emlékezeteset villantott: a Mirror egyenesen a Grammy egyik legrosszabbul öltözött sztárjának nevezte. Jogosan? Döntse e Ön! Íme:

  50076

  Persze a show nem csak a látványról szólt: többen morogtak Adele elrontott előadása miatt, amit később egy zongorahúrok közé pottyant mikrofonnal próbált kimagyarázi – ugyanakkor Taylor Swift beszólása és Lady Gaga performansza is emlékezetessé tette az estet. Rihannát is sokan emlegették, miután az utolsó pillanatban – orvosi tanácsra – lemondta a fellépését.

  A női előadók közül a 26 éves Taylor Swift három díjat is bezsebelt – a legjobb énekes popalbum, a legjobb album és a legjobb videoklip – majd köszönőbeszédében beszólt a korábban őt kritizáló rappernek, Kanye Westnek: a sikereit nem a rappernek, hanem kizárólag magának és a rajongóinak köszönheti.

  50077

  Justin Bieber hatéves öccsével érkezett, aki láthatóan ugyanúgy diktálni akarja a frizuradivatot, mint a bátyja. A fiatal sztár előadása alatt egyébként szintén technikai hiba történt, de profin túllendült rajta.

  Gaga David Bowie előtt tisztelgett

  Különleges performansszal tisztelgett a január 10-én elhunyt zenészlegenda, David Bowie előtt Lady Gaga. Az énekesnő rövid vörös hajjal, és az ikonikus piros villám alakú arcfestéssel lépett színpadra, ahol számos Bowie slágerből álló egyveleget adott elő. Természetesen Gaga sem fogta vissza magát öltözködés terén – bár tőle nem is vártunk nagyon semmi mást.

  (forrás: borsonline)

  HOZZÁSZÓLÁSOK