Tényleg erre buknak a fiatal lányok? Nagyon jó példák arra hogy a pénz milyen hatással van a nőkre!

  894

  Érdekkapcsolat. Könnyedén rásütik ezt a bélyeget azokra a románcokra, melyekben egy csinos fiatal nő vagyonos férfihoz köti az életét. Ám a látszat csalhat.

  Akit a neve kötelez

  A férfiasságát Viagrával konzerváló Hugh Hefner 84 évesen jegyezte el az akkor 24 esztendős nyuszilányt, Crystal Harrist, aki később megszökött az esküvő elől, de aztán hiányzott neki a fényűzés, így visszakuncsorgott a Playboy-házba.

   

  sd33_77cb9

   

  Mickey nem csak plasztikával fiatalodik

  Persze nemcsak magyar üzletembereket vesznek le lábukról fiatal szépségek. Vajon a 9 és fél hét című világsiker egykori szívtiprója, az azóta szétműtött Mickey Rourke (61) fizimiskáját elnézve mennyire tűnik hihetőnek, hogy a 24 éves orosz modell Anasztasszija Makarenko benne találta meg az álompasiját?

  dc44_bf3bb

   

  Tragikus érdekszerelem

  A fiatal nő – idős férfi kategóriában Anna Nicole Smith viszi a prímet. A világhírű playmate akár még boldog is lehetett volna, ezzel szemben övé a legelfuseráltabb celebélet. A kebelcsoda 1994-ben a világ megrökönyödése közepette hozzáment J. Howard Marshallhoz, az akkor 89 éves texasi olajmilliárdoshoz. Az öregúr egy évvel később a másvilágra távozott; Nicole elvileg ötszázmillió dolláros vagyont örökölt tőle. De olyan örökösödési per vette kezdetét, amely a mai napig tart, pedig azóta már Nicole is meghalt.

   

  nu77_3ce90

   

  Vajna és az ifjúság

  Andy Vajna kétszer is belelépett ugyanabba a folyóba. Dobó Katát A miniszter félrelép című film szereplőválogatásán ismerte meg, hogy nem sokkal később már egy párként éljenek. A milliárdos producernél 29 évvel fiatalabb színésznő nem kerülhette el a gonosz megjegyzéseket: elsősorban karrierje miatt volt együtt Vajnával, aki amúgy első randevújukon egy párizsi vacsorával lepte meg Katát. Annak a frigynek házasságkötés és Dobó Kata nemzetközi karrierje nélkül lett vége, ám Vajna szerencsés: ismét szerelemre lobbant iránta egy szép és fiatal hölgy, a Damu Rolandtól éppen elmenekülő Palácsik Tímea. „Az apukámon kívül az egyedüli férfi Andy volt, aki akkor mellettem állt. Naponta kétszer is felhívott, nehogy valami őrültséget csináljak. Andy az egyetlen, akiről tudom, hogy soha nem bántana” – nyilatkozta Timi, hozzátéve: „a nagymamámék is imádják”.

   

  av222_1acc4

   

  Lindának kevesen hisznek

  Most, hogy Kedves Ferenc (korábbi párjai: Bódi Sylvi és Debreczeni Zita) oldalán Zimány Linda ismét rátalált élete szerelmére, sokan azt vetik a szépség szemére, hogy csupán érdekből kapja ki a tömegből a híres és dúsgazdag férfiakat. Nyilvánvalóan rosszindulatú ez a megközelítés, hiszen a modell-műsorvezetőt annak idején Dzsudzsák Balázshoz is igaz szerelem fűzte. Ebben azért lehetünk biztosak, mert ő maga nyilatkozta. Linda szerencsés lány, mindig jókor dobban meg a szíve.

  „Nagyon erős kötelék, soha nem éreztem ehhez hasonlót senki iránt” – nyilatkozta Linda a mostani mély érzelemről; a tízmilliárdos vagyonú Kedves Ferenc pedig „zseniális tündérnőnek” nevezte az immár jogi végzettséggel és maga által kreált ruhakollekcióval rendelkező szőkeséget.

  dde4_3523e

  HOZZÁSZÓLÁSOK