„Tetovált, agresszív, b.sszájba proli suttyó” – Kelemen Anna megmagyarázta, mi történt

455

Nemrégiben nagy vihart kavart, hogy Habib Nurmagomedov MMA-harcos a ringen kívül is verekedésbe keveredett ellenfele segítőivel. Kelemen Anna szerint teljesen rendben van, hogy a ketrecharcos ezt tette.

Az egykori playmate, bár kedveli McGregort, úgy véli, Nurmagomedov jogosan járt el, ha valóban a családja védelmében támadt a segítőkre.

„Úgy gondoltam, megosztom Veletek, mit gondolok a szombat esti, nagy botrányt kavaró MMA Gáláról! Alapvetően úgy gondolom, hogy a show business része lett mára már a sport is, Conor McGregor pedig zsigerből, erőlködés nélkül hozza a tetovált, agresszív, b.sszájba proli suttyót!

Milliók követik, én is elismerem, és szórakoztat is, amit művel, pláne, hogy ez csak a csomagolás, és mint tudjuk, először mindig a csomagolás számít, de mögötte munka, teljesítmény is van, úgyhogy maximális respect! És nyilván nem suttyóztam most le, mielőtt meg itt valaki belém állna, csupán a szerepe az!

DE, és itt jön a személyes véleményem arról, hogy – ami információt tudunk – annak tudatában Habib Nurmagomedov viselkedését megértem, sőt, számomra természetes, hogy kiáll a Családjáért, Vallásáért, Hovatartozásáért! Sajnálom, hogy nem egy zseniális diadalként marad meg a neve így sokaknak! Nekem igen! Borzalmas, hogy valódi gyűlölet lett, a sportszerűség elmaradt!

Ui: nem tetszik, hogy medvebocsokkal edz, bocsi! Szép Estét kívánok Nektek!”

Sziasztok!Úgy gondoltam megosztom Veletek,mit gondolok a szombat esti nagy botrányt kavaró MMA Gáláról!🤼‍♂️ Alapvetően…

Közzétette: Kelemen Anna Official – 2018. október 9., kedd

HOZZÁSZÓLÁSOK