TV2 egyik szerkesztőjébe habarodott bele Demcsák Zsuzsa

  690

  Lapunk úgy tudja, hogy kollégája, a TV2 egyik szerkesztője került rendkívül bensőséges kapcsolatba a csinos műsorvezetőnővel, akivel információink szerint már a korábbi céges rendezvények alkalmával is gyakran keresték egymás társa­ságát.

  95400abca8d4f972399ef8df662a969e

  Ami azonban még ennél is sokat mondóbb, hogy úgy tudjuk, a férfi éjszakáit isgyakran tölti Demcsáknál. Autója ugyanis sokszor parkol a kétgyermekes édesanya III. kerületi, bérelt ingatlana garázsában vagy az előtt. Ráadásul már komolyabb kapcsolatra vall, hogy időnként már a férfi megy el a műsorvezetőnő gyermekeiért is. Persze lehet köztük komoly barátság is, de a Blikk riporterei korábban már jártak a pazar, budai hegyekben lévő Demcsák-rezidencián, ahol nincs vendégszoba – két gyerekszoba, egy háló és a nappali.

  Az üggyel kapcsolatban megkérdeztük Demcsák Zsuzsát is, aki nem kívánt reagálni kérdéseinkre. Mivel úgy értesültünk, hogy a televíziós szerkesztő a Mokka háziasszonyának gyermekeivel is jó kapcsolatban van, kíváncsiak voltunk a volt férj, Kiss József álláspontjára is. A férfi elmondta, nem szól bele volt felesége magánéletébe, amíg az nem veszélyezteti közös gyermekeik testi és lelki fejlődését.

  a34a9d629d74dcbf2909c999588aa66a

  Tudok kettőjük kapcsolatáról, a fiatalember telefonon már engem is megkeresett. Szeretett volna velem leülni és Zsuzsáról beszélgetni, de végül lemondta, mert a volt feleségem megtiltotta, hogy velem találkozzon – mondta el lapunknak Kiss József, aki hozzátette: amikor gyermekeit hozza vagy viszi, még sosem találkozott össze a férfival.

  A műsorvezető és volt férje viszonya egyébként változatlanul rossz, büntetőper van folyamatban Kiss József ellen, és a válás vagyonjogi részét is a bíróságnak kell megoldania. Ráadásul a műsorvezető ellen is vannak folyamatban eljárások, amelyeket egyelőre szüneteltetnek a hatóságok.

  Összehoz a Mokka?

  Nem Demcsák lenne az első, aki a TV2 Mokkájában találná meg a kedvesét. A korábbi háziasszony, Liptai Claudia is a reggeli műsorban találta meg szerelmét,Pétert közel öt esztendővel ezelőtt. A felelős szerkesztő még családját is elhagyta a vonzó színésznő miatt, ám kapcsolatuk szakítással ért véget.

  HOZZÁSZÓLÁSOK