Újabb műtét vár Rékasi Károlyra

  552

  Az atv.hu információi szerint a darabot az egész tavaszi szezonra levették a műsorról.

  A Blikknek a József Attila Színház sajtófőnöke eljutatta Nemcsák Károly közleményét, amelyben az igazgató sajnálatát fejezte ki Rékasi Károly egészségi állapota miatt miatt és megerősítette, hogy a színész évad végéig nem szerepel a színházban.

  „A József Attila Színház sajnálattal tudatja, hogy Rékasi Károly nyári motorbalesetből származó sérülései nem gyógyultak megfelelő ütemben, ezért újabb operációra van szüksége.

  A nem várt fejlemények miatt a február 6-ra, szombatra tervezett Feketeszárú cseresznye című előadást a színház nem tudja megtartani, a jegyeket visszaváltja.

  A József Attila Színház legfontosabb szempontnak minden körülmények között színészei, alkotói és dolgozói egészségét és biztonságát tekinti, ezért Rékasi Károly színpadra lépésével, teljes gyógyulása érdekében előreláthatólag évad végéig nem számol. Az ebből következő műsorváltozásokért a közönség megértését és türelmét kérjük.

  A színház vezetősége, minden tagja és dolgozója egy emberként áll Rékasi Károly mögött, felépüléséhez minden támogatást megad és bízik benne, hogy a kollégák, barátok és a közönség legnagyobb örömére hamarosan visszatérhet a színpadra” – tolmászolta a színház Nemcsák szavait.

  A Blikk úgy tudja, a színész a jövő héten fekszik be a kórházba, mert újabb műtétek várnak rá a tavalyi motorbalesete után visszamaradt egészségügyi problémái miatt.

  Rékasi eddigi gyógyulási folyamata és rehabilitációja nem okozott fennakadást a Barátok közt történetvezetésében, de a mostani váratlan helyzet már igen.

  -Gőzerővel dolgozunk azon, hogy megoldjuk ezt a szituációt, de az idő rövidsége miatt, még nincs végleges döntés az alternatívákról. Reméljük, hogy Karcsi mihamarabb felgyógyul, és ismét velünk forgathat – mondta Rozgonyi Ádám a Barátok közt kreatív producere.

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK