Újra apa lesz a Rolling Stones 68 éves sztárja!

  548

  A színházi producerrel ugyan tíz éve ismerik egymást, de a szerelem lassan alakult ki. Viszont igen mélynek bizonyul, hiszen a zenész annak ellenére vállal most ikreket szerelmével, hogy már három felnőtt gyerek és hat unokája is van.

  Ronnie felesége korábban is mondta, többször beszéltek a gyerekvállalástól, amitől Ronnie kora ellenére egyáltalán nem ódzkodik, szívesen lenne újra kisgyerekes apuka, ha felesége arra vágyik.

  – Sokszor beszéltünk erről Ronnie-val, és egyáltalán nincs ellene, nekem viszont egyre sürgősebb lenne babát vállalni – mondta korábban Sally Humphreys (37), akinek most teljesült az álma.

  The Rolling Stones' Mick Jagger and Ronnie Wood perform on stage at the Citrus Bowl in Orlando, Florida, June 12, 2015. This is one of 15 stops in the Stones 2015 North American stadium tour. Band members are Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, and Ronnie Wood.  Photo by Gary I Rothstein /UPI / eyevine Contact eyevine for more information about using this image: T: +44 (0) 20 8709 8709 E: info@eyevine.com http://www.eyevine.com *** Local Caption *** 01552468

  – Annyira boldogan várják a babákat és boldogan beszélnek a terhesség minden pillanatáról – árulta el egy közeli ismerős a Daily Mail.com-nak a párról, aki azt is elárulta, hogy a babák júniusban érkeznek majd a családba.

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK