Úristen, hogy néz ki Christian Bale, a Batman filmek sztárja!

403

Hollywood – Ismét bebizonyította Christian Bale, hogy igazi átváltozóművész!

A színész közel 21 kilogrammot szedett fel, hogy eljátszhassa Adam McKay (50) legújabb filmjében, az év végén a mozikba kerülő Vice-ban az Egyesült Államok egykori alelnökét, Dick Cheney-t (77), így most 105 kilós. De nem ez az első alkalom, hogy Bale drasztikus hízáson vagy fogyáson megy keresztül egy szerep kedvéért.

Az első döbbenetes átalakulásának eredményét a 2004-es A gépész című filmben láthattuk: akkor mindössze 54 kilogrammot nyomott. Bale rendkívül egészségtelen étrenddel fogyott csontsoványra, napi egy almát és egy halkonzervet evett, valamint rengeteg cigarettát szívott.

Alig hat hónappal később a Batman: Kezdődik! forgatásán már dagadó izmokkal, 45 kilogrammal nehezebben jelent meg. A rengeteg testedzés és a fehérjediéta talán túlságosan is meghozta a hatását, mivel nem fért bele a szuperhősjelmezbe – a trilógia rendezője, Christopher Nolan (48) utasítására 9 kilótól meg kellett szabadulnia.

Bale a 2013-as Amerikai botrányban volt először pocakosan a mozivásznon.

– Rengeteg fánkot, sajtburgert faltam. Megettem mindent, amit elém raktak – mondta akkor a színész, aki 84 kilóról hízott 103-ra.

Ha kell, csontsovány lesz
Ha kell, szuperhőssé edzi magát…
Ha kell, sörhasat növeszt…

HOZZÁSZÓLÁSOK