Vajna Tímea őszintén kitárulkozott az életéről

  769
  vajna-timea

  Andy Vajna feleségének élete csupa csillogás, de azért ennek is vannak árnyoldalai. Vajna Tímea el is mondta, melyek azok.

  Nem könnyű az ország egyik legbefolyásosabb embere mellett az élet. Vajna Tímeának ugyanis sok dologra kell figyelnie azért, hogy méltó párja legyen Andy Vajnának. Még akkor is, ha ez néha kicsit komplikálja az életét. Meg a ruhatárát.

  “Magánemberként smink nélkül is vállalom az arcomat, nincs mit szégyellnem rajta, azonban egy kis szempillaspirállal és pirosítóval azért jobban érzem magam. Stylistom nincs, magam döntök arról, mikor mit viselek. A hivatalos eseményeken állandóan fotóznak, és ha kétszer felveszem ugyanazt a ruhát, akkor kapom a megjegyzéseket, de ez egy nagy társadalmi hülyeség. Miért is ne vehetném fel többször ugyanazt a ruhát? Így aztán állandó forgásban van a ruhatáram.” – mesélte a Borsnak Vajna Tímea.

  68982_67988_138529_2

  A megjelenésen kívül ugyanilyen fontos, hogy a társaságban is elfogadják az embert. “Ezenkívül a viselkedésre kell nagyon odafigyelni. Választékosan, megfontoltan társalogni. Igyekszem tájékozott lenni, így könnyen hozzá tudok szólni a különböző témákhoz. Ez szerintem sokkal szexisebb tud lenni, mint egy jól fésült haj.” – vallotta be Vajna Timi a napilapnak.

  HOZZÁSZÓLÁSOK