Vajon Erdélyi Mónika most le tudja győzni önmagát?

  844

  Hol vékony, hol felszed pár kilót, hol a képernyőn van, hol nincs. Vajon most tartós lesz a karcsúsága és a tévés munkája?

  Már akkor is az volt a probléma Erdélyi Mónikával, mikor őt választották a 1997-ben induló Mónika-show műsorvezetőjének, hogy nem volt elég karcsú a képernyős munkához. Akkor úgy állapodtak meg vele, hogy akkor kezdheti a műsor vezetését, ha lead jó néhány kilót. Akkor ez sikerült is, így elindult tévés karrierje útján.

  Aztán elküldték az RTL Klubtól és gyorsan felszedett pár kilót, ami jól látszott, mikor vendégként meghívták a TV2 műsoraiba. Most azonban Berki Krisztiánt váltotta fel a FEM3 Cafe stúdiójában és ismét karcsú. Persze, állítása szerint őt em annyira zavarták a pluszkilók.

  69195_erdelyi-640c[1]

   

   

   

   

  “Szerintem a sajtót mindig is jobban zavarták a pluszikilók, mint engem. Enek ellenére többször is belevágtam a fogyókórába, csak sajnálatos módon kitartásom nem volt.” – nyilatkozta nemrégiben Mónika egy napilapnak a hot! szerint. Már csak az a kérdés, hogy a karcsú sziluett tartós lesz-e. No meg az új munka.

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK